Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Силвио Берлускони пред трети брак

отпечатай новината

26.09.2013 15:00 | Видян 1333 пъти

Силвио Берлускони пред трети брак

Ако човек разгърне днешния брой на италианското издание на светската библия Vanity Fair, няма как да не му светне,  че скоро Силвио Берлускони пак ще бъде младоженец. Проблясъкът те озарява още щом зърнеш корицата, на която е изписано с едър шрифт: "Аз ще се омъжа за него!".

Думите са на тази, която е на игривата снимка "под заглавието" – гаджето на експремиера Франческа Паскале. Встрани от нея пък е обектът на твърдението ѝ, който я сочи с показалец и сякаш казва: "Тя е!" Но жестът на Силвио може да бъде схванат и като имитация на стрелба по поредната жертва. Същата комбинация с пръсти обаче я прави, но сочейки себе си и прегърналата го майчински лъскава блондинка, пише Монитор.

Съвсем естествено темата за очертаващия се на хоризонта трети брак на експремиера с половин век по-младата неаполитанка веднага бе подета от печатните и електронните медии из Апенините. Обикновените италианци пък разсъждаваха усилено по нея из офиси, кафенета и средства за масов транспорт.

Като всички заети в клюкарската дискусия цитираха не само уверенията на Франческа, че ще се омъжва за Силвио, но и сърцераздирателната история на нейната любов към навършващия на 29 септември 77 години мъж. Ами тя била още малолетно девойче, когато усетила, че яко хлътва по симпатичния политик и тв магнат. После твърдо решила един ден да се хвърли в обятията му въпреки досадните подмятания на нейната майка, че той може да й бъде баща и даже дядо.

Първата им среща се случва на партиен купон в Неапол преди 7 години или по-точно на 5 октомври 2006 г., когато, без да й мигне окото, Франческа  дава на Силвио телефона си и иска настоятелно неговия. Следват ред сополи, ред сълзи, тъй като страданието на неаполитанката покрай прословутите купони "бунга-бунга" на експремиера с подбрани хубавици е страхотно. Тя обаче категорично отказва да участва в груповите сексвеселби въпреки предоставените ѝ многобройни възможности да го стори. В замяна на това русокосата хубавица е цяла нощ плътно до Силвио, когато на 13 декември 2009 г. ненормалник чупи ченето му с мраморна миниатюра на катедралата в Милано.

Тя е най-стабилната опора на експремиера и през последната година, когато той е погнат жестоко от правосъдието. И тази подкрепа е богато възнаградена не само с годежа между двамата в края на миналата година – Берлускони признава пред Vanity Fair, че Франческа го била накарала отново да повярва в искрената и безкористна женска любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !