Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Алекс Сърчаджиева и Ласкин готови да емигрират

отпечатай новината

29.09.2013 09:07 | Видян 2879 пъти

Алекс Сърчаджиева и Ласкин готови да емигрират

Актрисата Александра Сърчаджиева и любимият ѝ Иван Ласкин искат да емигрират в чужбина. "Обсъждали сме го от време на време. Мислили сме доста варианти и за Европа, и за Щатите през последните години. Но аз бях бременна, родих и не можем да тръгнем току-така. Като имаш дете е по-сложно", разказва Алекс пред списание LOVE style.

Водещата на "ВИП брадър" не се притеснява и от това да работи нещо различно. "Понякога като виждам какво се случва в България, си казвам: "По-добре да продавам хамбургери в закусвалня в чужбина, отколкото тук. Ще живея много по-нормален живот", добавя актрисата.

С Иван искат да имат още деца, но не мислят да се женят. А дъщеричката им София от тази година ходи на детска градина и е много артистично дете. Тя се разбира прекрасно и с дъщерята на Иван Ласкин от първия брак – Люба. Алекс също е в страхотни отношения с нея. "Не съм злата мащеха. Имаме съвсем нормални приятелски отношения. Тя е страхотно момиче, много е умна. Дано и София стане такава”, споделя Сърчаджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !