Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Свада за морал между Лияна и Сакалиев

отпечатай новината

30.09.2013 14:10 | Видян 2609 пъти

Свада за морал между Лияна и Сакалиев

Няма да ме учиш на морал, след като преди време не те огря. Така репликира Лияна Стойко Сакалиев, който се възмути от поведението ѝ, че допуснала чужд мъж в леглото си. Критиката му дойде заради закачките ѝ с Тервел Пулев и Мариян Кюрпанов. "Не е нормално да се държиш така, да се гушкаш с мъже, след като имаш дете. Как ще му обясниш какво правиш. Не е морално това. Какъв пример даваш", защити тезата си Стойко Сакалиев.

От своя страна Лияна го нарече "псевдоморалист". "Няма да ме учи на морал човек, след като преди време не го е огряло. Но няма да се връщам назад във времето. Нещата са минало", обяви Лияна. За думите на футболиста тя е научила навън, докато беше на операция, пише Блиц.

След това за пореден път през сълзи певицата каза, че много години е живяла потисната и затворена. "От скоро намерих нови неща в живота. Запознах се с нови хора, които ме карат да се чувствам добре, обясни певицата. - От много време не съм се чувствала свободна и щастлива. Смятам поведението ми за нормално и не влагам нищо в отношението си към мъжете в Къщата, освен приятелски чувства."

След като си разкри душата и сподели от какъв труден период излиза, футболистът ѝ се извини и ѝ стисна ръката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !