Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Отлагат мача Кличко - Пулев

отпечатай новината

08.10.2013 16:30 | Видян 2029 пъти

Отлагат мача Кличко - Пулев

Претендентът за световната титла в професионалния бокс Кубрат Пулев ще трябва да почака за мач с Владимир Кличко. Оказа се, че украинецът първо трябва да се боксира в Германия през декември, след което да мисли за сблъсък с българската Кобра, пише  Lifestyle.bg.

Всичко това заради договор с телевизионния гигант RTL. В събота Кличко защити доминацията си в тежката категория на професионалния бокс, като надигра категорично в 12 рунда Александър Поветкин в Москва.

Кличко записа 22-та си победа в мачове за световна титла, изравнявайки легендата Мохамед Али. Феновете на бокса у нас се надяваха, че Кубрат Пулев ще спре устрема на Железния човек, но това може да стане едва след април 2014 г. Причината е, че според договора си с RTL Кличко трябва да се боксира в Германия на 14 декември, като противникът му ще стане ясен до две седмици.

Работата е в това, че Владимир Кличко и брат му Виталий подписаха договор за 15 млн. евро с немския медиен гигант преди година. Според него украинците се задължават да изиграят поне по един мач на година. Тъй като 42-годишният Виталий се насочи към политиката и мисли по-малко за бокса, 37-годишният му брат трябва да изпълнява контракта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !