Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Буюклиева: Ударих мъжа си, защото не ми издържаха нервите

отпечатай новината

09.10.2013 11:10 | Видян 2160 пъти

Буюклиева: Ударих мъжа си, защото не ми издържаха нервите

Петя Буюклиева беше първата участничка попаднала на елиминации, в шоуто "Музикална академия". Популярната певица бе в тотален шок, когато научи, че ще трябва да се бори да остане в предаването, пише 24 часа.

Тя се разплака още на сцената, а в академията на моменти нервите й просто не издържаха на напрежението. В крайна сметка Буюклиева беше спасена, а шоуто първа напусна Лора Караджова. Нервите на Петя обаче не издържаха и в емоционален пристъп, след съвет от мъжа й Тони да спре да плаче, защото всички отвън се притесняват за нея, тя посегна и му зашлеви плесница.

"Отказах за трети път на "ВИП брадър" и ми се разсърдиха. Това се случи точно преди да подпиша договора за "Музикална академия". Иван и Андрей ме измъкнаха, правеха ми точно косата в един салон, и ми казаха: "Дано да не си подписала договор с тях, защото нашата Музикална академия има нужда от теб!".

Е, от това ли имате нужда?! О`кей - аз пея, това хубаво, но... аз не знаех, че ще вляза във "ВИП брадър" тука! Аз бях подготвена, че ще пея, а не че ще ме позиционират! Е това е моята грешка! Че не се подготвих за подобен род шоу", каза пред "Шоу" Петя Буюклиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !