ДА! Мимас: почти 28 години класика

Не може да не помните крилатата фраза на премиера, че...

ДА! ДОМАШЕН МАГАЗИН Е И СЛАДКАРНИЦА С...

Домашен магазин е добър адрес за какво ли не, включително...

Ана-Мария пее за Руми Нейкова

отпечатай новината

29.08.2008 13:26 | Видян 5042 пъти

Ана-Мария пее за Руми Нейкова

Модерният глас на българския фолклор – Ана-Мария, бе поканена да поздрави олимпийската шампионка Румяна Нейкова на официалната церемония по награждаването й в София. Вчера /28 август/ в кв.Панчерево единствената ни златна медалистка от игрите в Пекин бе наградена от кмета на София Бойко Борисов и кмета на столичния район „Панчарево”.

Ана-Мария поздрави златното момиче и всички присъстващи с емблематичната си песен „Богородица” и с още няколко песни от богатия си репертоар. Това изпълнение се вписа идеално в атмосферата на празника, тъй като на 28 август по стар стил се отбелязва християнския празник Успение Богородично.

„Радостна съм, че бях част от това събитие и съм горда с постижението на Румяна Нейкова, така както е горд всеки българин. Горда съм и като жена. Нейният успех е доказателство, че в страната ни все още има силни и талантливи българки” – сподели Ана-Мария след края на церемонията.

След това тя се отправи към столично заведение, в което семейството й отбелязваше друг голям празник – юбилейния рожден ден на нейната майка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !