Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Отварачката е любимата певица на Божинов

отпечатай новината

11.10.2013 16:15 | Видян 2997 пъти

Отварачката е любимата певица на Божинов

Оказва се, че бившата половинка на Алисия и Николета Лозанова – Валери Божинов, си пада по фолк певицата Мария.

И по-конкретно по творчеството й, пише blife.bg. Футболистът сподели с приятелите си в социалната мрежа песента на Пайнерката - „Най-добрият“ и иронично намекна, че посвещава песента на себе си, тъй като беше оставил посланието към нея: „Най-добрият“.

Освен че парчето на Мария събра много харесвания, не липсваха и закачливи коментари и намеци към Валери (цитати от песента – бел.авт.) като: „Дискотеките за теб умират“, пише "Блясък".

Тези дни светските издания баха завладяни от новината, че Валери Божинов плаче за Николета. Своята изповед футболистът направи пред най-близкия семеен приятел на двойката - Азис. Дали защото са преживели много забавни, но и трудни мигове, Валери за първи път в публичното пространство показва емоционалността си.

Истина ли са писанията в таблоидните издания, че Валери е признал по време на двучасовото интервю с Азис себе си за виновен за раздялата с Николета, има ли изневяра и останала ли е надежда семейство Божинови да се събере отново под един покрив - отговорите тази събота в "Поверително от N.L." от 22:30, единствено в ефира на TV7.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !