Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мика се обръща към Иво с Малчо

отпечатай новината

12.10.2013 09:00 | Видян 1746 пъти

Мика се обръща към Иво с Малчо

Както и читателите на Супер 19` вече знаят, един от най-желаните ергени в родните артсреди Иво Аръков намери своята принцеса. Неговата избраница е дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Новината за връзката оповести самият Аръков преди седмици в предаването на Росен Петров  Нека говорят.

Така 25-годишният актьор от сериала Фамилията потвърди слуховете, които от близо два месеца циркулираха във Facebook. “Много съм щастлив, че най-накрая си намерих мястото. Казва се Мика и много я обичам”, призна актьорът. Няколко дни преди това Аръков пусна в социалната мрежа поредното романтично послание към новото си гадже: “И толкова си в мене - че се плаша и искам да изчезна! Да се скрия! Но ти си цяла в стъклената чаша на мойте часове.

И аз те пия! Във въздуха си, в градските дървета! В тромпета на казиното - по-стройна от бронзовите звуци на тромпета - ти цяла си в нощта ми неспокойна!”. Мика пък се обръща към Иво с нежното „малчо“, сякаш Аръков е младо теленце, коментират по форумите техни фенове. Според мълвата обща приятелка станала причината стрелите на Амур да пронижат двойката. Аръков се запознал това лято с момиче, което се оказало приятелка на Мика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !