Хубавото да си тъп е, че не могат да...

Хубавото да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла......

Когато се почувствам гениален, отивам...

„Когато се почувствам гениален, отивам да мия чиниите"...

Божинов залюби снахата на Аня Пенчева

отпечатай новината

13.10.2013 09:08 | Видян 5289 пъти

Божинов залюби снахата на Аня Пенчева

Футболистът Валери Божинов се залюби с бившата изгора на сина на Аня Пенчева - мотосъстезателя Ангел Караньотов. Блондинката Вили, която бе кандидатка за "Мис България 2013" и Божинов имат любовна афера от няколко седмици.

Божинов лично докарал Вили пред столична чалготека на бул. "Мария Луиза" в сряда вечерта, пише Телеграф. Въпросната вечер Вили, заедно с още 5 момичета от риалити формата по TV 7 са копунясвали в дискотеката, където участие същата вечер имаше фолкдивата Галена. Божинов не пожела да влезе в клуба и само остави блондинката, след което отпраши с мръсна газ в неизвестна посока.

Запознати с отношенията между двамата споделиха, че Валери и Вили имат заигравка от месец. Футболистът дори може да се похвали, че вкарал Вили не само в колата си, но и в леглото си. Засега двамата не се появяват заедно на обществени места, но Божинов често взема изгората си от Студентски град, където блондинката работи като хостеса в клуб.

След като официално обяви раздялата си с Николета Лозанова, името на Валери бе забъркано с много жени, като най-коментирани бяха връзките му с Моника Валериева и с племенницата на известния мафиотски бос Румен Николов - Пашата - Вероника Стефанова.По всичко личи, че тези девойки вече са отписани от графика на национала и вниманието му сега е насочено към сприхавата миска, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !