ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Готвят екскурзия за Том Джоунс в София

отпечатай новината

15.10.2013 10:30 | Видян 1572 пъти

Готвят екскурзия за Том Джоунс в София

Екскурзия в София подготвят за Том Джоунс организаторите на концерта му у нас на 30 октомври. При предишното си посещение в България 73-годишният певец не е имал достатъчно време, за да разгледа столицата. Този път смята да компенсира с цял почивен ден преди концерта. Той е помолил местния промоутър да му организира специална програма, включваща най-интересното от града, научи vsekiden.com.

Том Джоунс се оказва съвсем непретенциозен откъм изисквания. Нещата, на които държи по време на престоя си в България, са няколко ароматизирани свещи, бутилка безалкохолно шампанско и плато сирена. Екипът му пък ще се подкрепи с прясно изцеден портокалов сок, българска бира и френски вина. Важна част от условията на звездата и неговия екип са кофи за разделно изхвърляне на отпадъци и пълно отсъствие на цигарен дим.

Съвсем наскоро сър Том доказа таланта си за пореден път, представяйки 40-ия си албум, който звучи също толкова съвременно, колкото и най-новите албуми на по-млади с половин век артисти. Новата колекция съдържа кавъри на песни на Пол Макартни, Боб Дилан, Пол Саймън и др., чрез които Джоунс желае да отдаде дължимото на най-уважаваните от него творци. "Това беше една чудесна възможност да работя с някои от техните песни", споделя той.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !