Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Яна и Петко се изповядват преди сватбата пред Ванко 1

отпечатай новината

15.10.2013 14:20 | Видян 3472 пъти

Яна и Петко се изповядват преди сватбата пред Ванко 1

Яна и Петко избраха най-коментирания телевизионен таблоид у нас - „Поверително от NL“, за първото си телевизионно интервю преди сватбата. В откровен разговор най-горещата светска двойка се изповядва пред близкия си семеен приятел Ванко 1.

По време на снимките на интервюто рапърът Ванко 1 и Петко говорят с чувство за хумор за брачните „хомоти“, за семейните мъже и „забранените” срещи по мъжки. Двойката ще разкрие истината за отношенията на Петко с бившето гадже на Яна - Орлин Павлов, и дали двамата си пият кафето заедно, както твърди поп певецът.

В “Поверително от NL” Яна за първи път ще признае, че се чувства притисната и под голямо напрежение, вследствие на медийния интерес към голямото събитие. Относно светската суета Петко споделя: „И аз, и Яна се опитваме  да бъдем максимално естествени,  да бъдем самите себе си - това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Това са разбиранията ни за живота такива, каквито ги изповядваме! Яна много добре ме разбира и много добре си пасваме!”

Макар че младоженците се заричат до последно да запазят в тайна всички детайли около сватбата и гостите, в предаването двамата ще открехнат завесата около дългоочаквания празник: „Опитваме се да организираме сватбата си, така както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти, как се прави това или онова. Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен е най-важно Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки освен нея, за да се случи това“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !