Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Уесли Снайпс се закача с Кремена Халваджиян

отпечатай новината

15.10.2013 15:20 | Видян 2256 пъти

Уесли Снайпс се закача с Кремена Халваджиян

След последния си снимачен ден в България кинозвездата Уесли Снайпс реши да разпусне с танци в столичен клуб. Той пристигна заедно с продуцента Лес Уелдън, който е причината у нас да снимат най-големите в киното.Двамата отначало си говореха делово и по мъжки. Половинката на Лес - Диана Любенова, остана вкъщи , за да гледа дъщеричката си, като татко й също бързаше да се прибере при тях, пише iNews.bg.

Уесли посещава дискотеката не за първи път. Разбира се, че при всяка негова визита мистър Снайпс беше обграждан от фенове и фенки, на чието внимание любезно отговаряше. Много почитателки на екшън героя се сдобиха със снимки с него. Едни от дамите, на които Снайпс обърна специално внимание, бяха собственичката на клуба Кремена Халваджиян и Мария Игнатова, с която си говориха дълго за Америка (Мария е завършила гимназия в САЩ).

Както и се очакваше от него, актьорът се оказа страхотен танцьор и предизвика бурни емоции на дансинга. Той вече отпътува за родината си, но призна, че България доста му се е харесала и ще се върне с удоволствие.

Снимка: iNews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !