Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Мистерия с новата болест на Слави

отпечатай новината

17.10.2013 10:30 | Видян 2974 пъти

Мистерия с новата болест на Слави

Слави Трифонов е тежко болен и затова изчезна от екрана във вторник вечер. Шоуто по Би Ти Ви по спешност поеха актьорът Краси Радков и певецът в бенда на предаването Борис Солтарийски, които побързаха да обявяват още в началото, че шефът им е пипнал тежък грип и непрекъснато киха, пише vsekiden.com.

„Ако ни гледа чичо Слави, да го поздравим: Апчих", избъзика се Радков, който отново бе влязъл в образа на любимия си герой Шишо Бакшишо. Вирус в гърлото повалил шоумена, който освен хрема се оплаквал и от силна кашлица, уточни още актьорът.

От екипа на шоуто обясниха, че през уикенда Слави се лекувал усилено и не мръднал от леглото си. В понеделник обаче той водеше предаването, затова изчезването му във вторник породи много слухове. Според интернет сайт Дългия получил предложение за участие в холивудската продукция „Непобедимите" 3, за която се натиска от много време. Слави получил малка роля на „бияч" в екшъна, тъй като визията му идеално пасвала за целта.

Наблюдателни зрители обаче заподозряха, че грипът, който поваля стотици българи всеки ден, само е влошил състоянието на учиндолеца. Той от години стряска в болния си вид, като често-често слиза от екран заради нестабилното си състояние. За последно Трифонов направи впечатление с бялото си като платно лице и изморения си вид през май тази година, когато бе водещ на абитуриентски бал. Тогава младежите, чакащи „Ку-Ку бенд" да ги забавлява, направо останаха потресени от шоумена, който се движеше като сянка на сцената и не приличаше на себе си. Това бе едно от редките участия на живо на Слави, който крие болнавия си вид зад тонове грим и подходящо осветление в студиото.

Учиндолецът е наложил табу върху разговорите за здравето си, но бе принуден да признае за сериозно заболяване на очния нерв през 2007 г., когато остана почти сляп. И досега проблемите му със зрението остават нерешени, въпреки скъпото лечение в чужбина, затова той почти не сваля черните си очила. Две години по-късно Трифонов счупи крак в хотел и отложи турнето си в няколко български града. На няколко пъти през годините той се разболяваше и от ангина, която го изкарваше със седмици извън шоуто. Тогава най-често го заместваше главният сценарист Иво Сиромахов, който от началото на есента вече не е на работа в предаването. Затова при сегашното заболяване на шоумена Радков и Солтарийски поеха воденето, но преиграха с прекалената си веселост и даването на вид, че нищо не се е случило.

„Да използваме, че го няма шефа, за да го научим на нещо полезно", казаха през смях в ефира новите двама водещи, разказвайки стари вицове. Те имаха и асистентка в лицето на елегантна манекенка, която излизаше зад кулисите с шеговити табелки в ръце, подканяйки публика да аплодира или признавайки водещите за готини. Във втората част на предаването обаче водещ остана само Солтарийски, който интервюираше фитнес инструктора Валентин Петков.

В крайна сметка Слави се появи на екран в сряда вечерта. Върлува вирус, повали ме и загубих гласа си, каза Дългия. И призова всички да са много внимателни и да се пазят, за да не ги пипне болестта.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !