Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Милко прати Преслава на Евровизия

отпечатай новината

18.10.2013 14:30 | Видян 3076 пъти

Милко прати Преслава на Евровизия

Преслава има много да черпи ментора си Милко Калайджиев. Колегата й направи сериозна четка в последното си телевизионно интервю. Мустак №1 на фолка заяви, че именно тя е певицата, която би могла да донесе на България така бленувания успех в конкурса Евровизия, пише Уикенд.

Милко, който преди години откри добричлийката за голямата сцена, е убеден, че Преслава ще шашне чужденците с таланта си. Победата й била сигурна, тъй като можела да пее всичко и владеела до съвършенство гласа си.

„Ако Преслава се пробва да се представи на Евровизия, може да направи много. Има уникален глас. Да, Преслава трябва да ни представи на конкурса. Тя отдавна се е доказала у нас, пет пъти е отличена с „Певица на годината”. Какво още да показва у нас?! Има съвършен глас и притежава умението да си играе с него. Ако запише една поп песен, влагайки тези неща, които умее, ще направи страшно впечатление”, твърди Милко. Освен на пайнерка №1, той е дал професионален тласък и на Анелия, Галена и Джена.

Изпълнителят на „За да те забравя” подчерта, че Софи Маринова е огромен талант, но парчето й не постигнало очаквания успех на конкурса Евровизия по ред причини. Основната? Песента й не била подходяща.Когато се прави парче за подобен форум, трябва да се мисли не за това, дали ще се хареса у нас, а дали ще пасне на вкуса на чужденците, смята Милко.

„В България нека гласуват за теб и заминаваш, но трябва да мислиш за навън. Ето например една колежка, страхотна певица, издава песни, които обаче никога не успяват да станат хит. Защо?! Понеже единствено тя си ги харесва. Не е важното ти да я харесваш, бе! Правиш песен и я пускаш на 50 човека. Като кажат: „Е, жестока е”, тогава. Важно е хората да харесват, това което правиш.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !