Ето как и чрез кого К.Петков...

"Добро утро. Това е г-н Мартин Драгулев, който замества...

С.Йончева и Доминго празнуват...

"Доминго и аз на корицата на Das Opernglas за май!...

Поли Генова става победител в Музикална академия

отпечатай новината

21.10.2013 13:10 | Видян 4449 пъти

Поли Генова става победител в Музикална академия

Има ли друго момиче на 26, което е майстор в месенето на пити и погачи? Има ли мацка, която да пожелае да изкара първата си любовна ваканция с нейното гадже Вернер не на някое топло море, а на езеро?  Има и това момиче, което прилича едновременно на Пинк и на Риана най-вероятно ще вземе стоте бона награда от уникалното риалити на TV7 Музикална Академия.  Казва се Поли Генова – един от най-типичните представители на Зодия Водолей, която ражда най-нестандартните, но винаги преуспяващи хора по света и у нас.

Петя Буюклиева се обяви за медиум. Тя вече позна, че Дичо ще става скоро баща. Другата прогноза, която певицата направи в телевизионната къща на Музикална Академия е, че Поли Генова ще победи в авторския формат на TV7. На един от последните концерти Поли размаза конкуренцията с изпълнение на песента на Пинк Опитвай. Точно това, което самата тя прави.

Изпълнителката влиза в шоубизнеса едва на 4 годинки, когато за първи път се качва на сцена. На 8 вече е първият участник в прочулата се през 90-те години певческа формация от сладки хлапета Бонбон, човешка алтернатива на навитите като пружинки на машини питомци на славните хорове на БНР и Бодра смяна. После завършва музикалното училище. Но не с пеене, а с кларинет. Вместо да се запише в Консерваторията, както би било логично, тя избира да следва режисура, но още не е завършила. Причината е нейната първа голяма любов. Човекът се казва Вернер. Той успява да заличи любовта й към Виена и да я накара да се влюби в Италия. И то по трудния начин. Не я води в някое от приказните морски градчета като Позитано, Амалфи или Портофино, нито на Сардиния. Вместо това те посвещават своето влюбено лято на езерото Комо. Същото, което обича навремето романтичния ни поет Пенчо Славейков.



продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !