Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Коцето Калки има извънбрачен син

отпечатай новината

21.10.2013 14:40 | Видян 5993 пъти

 Коцето Калки има извънбрачен син

Коцето Калки е една от най-ексцентричните ни арт персони. Завършва стоматология през 1987 г. с отличие. Три години практикува като зъболекар на село, после става асистент в Стоматологичния факултет, Катедра по детска стоматология - София. От 1998 г. до днес работи в частния си кабинет като стоматолог, предимно с деца. През 1987 г. създава група Медикус, с която от 2 години отново свирят в столични клубове, пише Супер 19'.

През 1991 г. издава първия си албум - Векът на Любовта. Участва в няколко спектакъла - Исус Христос - супер звезда, Коса, Секс, наркотици и рокендрол на Ивайло Христов, Абсолвентът, Лимонаденият Джо. Изиграва и малки, но култови роли във филма Мисия Лондон и Стъклен дом.

Миналата година, когато отбеляза своята 50-годишнина, Коцето Калки за първи път разкри, чеима извънбрачен син. Момченцето е почти на 3 годинки, казва се Теодор,   а Коцето го нарича Лама Тео, събирайки в едно будистките послания и представата за божественото. Името на детето бе оповестено на концерта по повод бенефиса на група Месикус. Малкия  е зодия Козирог, а майката е човек на изкуството. Коцето разкрива, че двамата са се запознали по телефона по повод на обща изявя на площада в Китен.

“Решил съм синът ми да е главният герой на моя бенефис”, разкри през миналата година Коцето Калки. Музикантът споделя, че малкият от сега има увлечение към музиката. “Когато имаме концерти, скача на барабаните. Обича музиката и много харесва китарите”, разказва таткото и добавя: “Той изглежда точно така, както аз на моята бебешка снимка”.
Също така музикантът не пропуска да каже няколко думи и за майката на момченцето му. “Поддържаме много добри взаимоотношения, но не мога всичко да кажа. Определено от самото начало имаме много силна връзка и между нас със сина ми, има много голяма любов”.

Синът на Коцето Калки се родил едро бебе - 4,200 кг. Детето обаче дошло на бял свят в София. Повикали Коцето в болницата рано сутринта, а бебето се родило чак около 17,30 на същия ден. „Бях в очакване 10 часа. Но присъствах на цялото раждане“, казва Калки. В момента той живее със съпругата си Жозефина в столицата. Бебето и майка му, чиито имена засега е решил да не разкрива, са в родния й град. Тя също е човек на изкуството - свири на класическо пиано и пее.

„Предпочитам детето да е по-близо до мен. През лятото съм плътно до него. Ще се опитаме зимата да дойдат тук, в София. Това зависи от ангажиментите й, а и от много други особености“, обяснява певецът. Съпругата му познава другата жена, виждала е и бебето, което след около месец ще навърши 2 г. „Да, ситуацията не е лесна, но в крайна сметка всички сме дошли на тази планета, за да се учим как да култивираме емоциите си“, казва Калки, който мечтае да има повече от 10 деца.

За да уталожат нещата, с Жозефина посещават психолог. „Все още се наместваме в ситуацията, в своите отношения един към друг. Понякога се изисква и консултация с психолог. Будизмът и психологията са много близки учения“, каза за финал Калки. Той ще представи официално сина си на концертния си бенефис в Театъра на българската армия на 9 декември. На тази дата ще отпразнува 50-ия си рожден ден.

Съпругата все още трудно приема нетипичния триъгълник. “Това не е лесна ситуация за нито един от тримата участници. Съобщих й, че бих искал да имам дете. Казах й следното: Считам, че хората на изкуството имат особени гени, които трябва да се предадат на поколенията. Бебето беше планирано”, категоричен е ексцентричния музикант. Коцето и законната му половинка – д-р Жозефина Георгиева, имат 25-годишен брак, от който, уви, нямат дете. Именно затова Жози, както я наричат близките й, философски приела забежката на Коцето и появата на бебето.

„Има два начина да се постигне дълъг и успешен брак като нашия. Единият е жената да държи мъжа си на много дълго въже, а другият е да му извади сърцето и да го постави в стъкленица”, шегува се често Калки, визирайки специалността на Жозефина, която е кардиолог.

Името на Коцето бе набъркано и в педофилски скандал преди няколко лета. Както е известно, той освен че има фондация с хуманното име “Векът на Любовта”, е детски стоматолог. Подозренията, че може да има съучастие с педофили като белослатинския Кръстин Симеонов, наистина са “удар под кръста”. Опитът за имиджов компромат се появи в пресата точно в деня, в който Коцето бе отстранен и от шоуто Дансинг Старс, като загуби от другия любимец на публиката – Гибона.
Вестник 168 часа изкара Калки педофил, като припомни история с давност 3 години. През декември 2005-а педофилът Кръстин Симеонов от Бяла Слатина е бил заловен с порнографски материали в офиса на Калки. Полицията открива в лаптопа му снимки на секс с 12-годишни момчета и установява, че Симеонов е човекът, който поддържа сайта на гуруто на бойловърите у нас - осъдения за такава дейност Васил Прасков.

В пространна публикация вестника недвусмислено навежда на връзка между педофилските наклонности на фена на Калки – Симеонов, и евентуално съмнение за педофилия и при певеца. Въпреки че се отбелязва, че в компютрите в офиса на Калки не са открити никакви порнографски снимки, а е констатирано само нарушение във връзка с лицензионни права на операционната система, вестникът пише, че Калки е бил пуснат под гаранция срещу 5000 лева и че най-вероятно срещу него има висящи дела за педофилия.

Той се закани, че ще съди в. 168 часа, лично главния редактор на вестника и автора на публикацията. Размерът на иска обаче така и не беше уточнен. „ Няма да позволя никой да петни името ми - градил съм го с години!“,  заяви Калки.
Изпълнителят се е срещал три пъти очи в очи със смъртта. Първият път е през 96-та – на състезание с яхти. При нос Матапан в Южна Гърция го застигна буря, която изпочупила  яхтата. Ремонтирали я в Малта и едва тогава можело да продължат.

Вторият път имали премеждие в Хималаите. Коцето скочил с парапланер от 4100 метра височина. Не бил летял с такъв модел планер, а част от крилото не се отворило. Приземил се по чудо и се отървал само с един навехнат крак. Третият път щял да загина заедно с инструктора си по мотоделтапланеризъм. Било по време на дипломен полет. Летяли в посока Пловдив и направили 4 аварийни приземявания – много критични.Калки и сега се чуди как са оцеляли. „Е, жив съм и не се плаша от нищо“, философски коментира житието си участника в Музикална академия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !