7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Поканиха гаджето на Хари на кръщенето на принц Джордж

отпечатай новината

22.10.2013 13:15 | Видян 1685 пъти

Поканиха гаджето на Хари на кръщенето на принц Джордж

Приятелката на принц Хари Кресида Бонас е получила покана за кръщенето на кралското бебе принц Джордж. Тя обаче не е сигурна дали ще я приеме, тъй като я притеснява огромният медиен интерес към събитието, пише в. "Дейли експрес".

Фактът, че 24-годишната Кресида е в списъка с поканените от родителите на бебето, херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, се възприема като убедително доказателство за сериозността на отношенията между нея и принц Хари.

На Острова дори се заговори, че ще има нова кралска сватба в началото на следващата година. Двамата са заедно вече повече от година и половина.

"Кресида е много изнервена. Принц Хари се опитва да я убеди, че няма защо да се тревожи, тъй като желанието на принц Уилям и съпругата му Катрин е събитието да се състои в тесен семеен и приятелски кръг", казва източник, близък до двойката.

Както е известно, принц Джордж ще бъде кръстен на 23 октомври в кралския параклис на двореца "Сейнт Джеймс". Смята се, че само 60 гости са поканени на кръщенето, което ще бъде последвано от чаено парти в "Кларънс хаус".

Източник: Dnes.bg

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !