Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Ники Илиев – мъж под чехъл

отпечатай новината

25.10.2013 13:45 | Видян 2507 пъти

Ники Илиев – мъж под чехъл

Манекенът Ники Илиев, който нашумя с главната си роля в сериала „Забранена любов” и с режисьорските си проекти, е мъж под чехъл, видяха с обективите си папараци. Те заснеха 32-годишния мъж да се съветва за всяка своя покупка със съпругата си, пише Уикенд.

Миналото лято Ники вдигна баровска сватба с актрисата Саня Борисова. Оттогава до ден днешен главата на семейството им е тя.Колеги одумват Илиев, че за всяка своя стъпка той се консултира с половинката си, а вкъщи няма думата за нищо.
И действително – тези дни той бе забелязан да влиза в магазин за италиански закуски и да пазарува кифлички за любимата си. Преди това бе звъннал на Саня, за да я попита какво точно да й купи, а й се обади и след излизането си от търговския обект. При втория разговор тя го инструктира да вземе спагети и затваряйки линията, той заприпка към близката бакалия.

Злите езици мълвят, че нежната половинка на Ники, която също имаше роля в „Забранена любов”, страда от тежка звездомания. Капризите си тя проявявала не само пред чужди хора, но и вкъщи. И дума не можело да стане да домакинства у дома, за всичко трябвало да се грижи мъжът й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !