Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

ВИП брадърите разпродават лични вещи на търг

отпечатай новината

25.10.2013 17:30 | Видян 2612 пъти

ВИП брадърите разпродават лични вещи на търг

Благотворителен търг с лични вещи на звездите от "ВИП брадър" се организира в интернет. Събраните средства ще бъдат предоставени за кауза, посочена от съквартирантите след края на търга. Всеки може да разгледа вещите в мрежата и да пусне ценова оферта към обявата на своя фаворит.Кубрат Пулев дарява боксовите ръкавици, с които се е подготвял за Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Именно с тях е провел спаринги с известни боксьори, пише БЛИЦ.

Ръкавиците са с автограф и персонална тренировка със спортиста. Другият златен медалист в къщата – Станка Златева дава „своя живот” – трикото си за борба и борцовките, които имат огромна сантиментална стойност за нея. С с тях е завоювала много победи. Това е екипът, с който Станка Златева спечели сребърния медал за България на Олимпийските игри в Лондон.

Фолкпевицата Лияна се разделя с любимите си кръгли обеци, подарък от нейното дете. „Те са много важни за мен, защото в деня, в който ги получих, разбрах най-хубавата новина - че съм напълно здрава. Те носят чистата енергия на детето и нека онзи, който ги купи, бъде орисан с целия късмет и здраве на света!”, гласи обявата на Лияна. Притежателят на бижутата ще бъде заснет в следващия видео проект на певицата, който ще бъде реализиран веднага след излизането й от Къщата.

Мишо Шамара предлага своите очила – символ на неговия кураж. Закупилият аксесоара ще получи песен и видеоклип с рапъра. Черната Златка се разделя с черното си кожено яке на Роберто Кавали, което върви в комплект с шал със златни нишки и персонален пица-обяд с плеймейтката.

Певицата Йоанна дарява своя цилиндър – символ на нейната музикална муза и на любовта й към сцената. Купувачът ще получи и друг подарък от Йоанна - професионален звукозапис в студио на любимата си българска песен с авторски аранжимент!
Медальон със златно пате предлага Стойко Сакалиев. Бужуто е подарък на футболиста от жената, която притежава сърцето му и символизира тяхната любов. Новият притежател на патето ще има възможността да излезе на вечеря по двойки със Сакалиев и неговата приятелка.

Обявата на Ваня Червенкова гласи „Светлина след смъртта”. Бизнесдамата дава своите слънчеви очила и куршум, който е символ на живота. „Който купи тези символи, ще има възможността да полети заедно с мен със самолет в небето, за да докоснем заедно слънцето!”, завършва Червенкова.

Сред останалите вещи са арабският шал (кафия) на модела Мариян Кюрпанов. Ирина Флорин ще дари зимен шал Maкс Мара и шапка с камъни Сваровски, подарък от сина й, както й покана за персонална вечеря. Перлена огърлица с камъни Сваровски и празнична вечеря, приготвена от самата нея, предлага социоложката Мира Радева.

Съквартирантът Пламен предлага „Очилата на стратега” и буркан, докоснат от Парис Хилтън. Всичко това върви в комплект със следобедно кафе по новозеландски.

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !