Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Хелоуин - покажи тъмната си страна

отпечатай новината

28.10.2013 10:00 | Видян 1332 пъти

Хелоуин - покажи тъмната си страна

“Трик или лакомство” или как ще се маскирате този Хелоуин?

Денят на Вси Светии е най-удачният повод да покажете тъмната си страна. Единственият ден в годината, когато жените спокойно могат да ходят без грим. И ако в страшната нощ не искате да бъдете клише, заложете на малко по-секси и дори леко перверзен външен вид. С всяка следваща година костюмите и маските стават все по-реалистични. За сметка на това, доста от тях са много неудобни, прекалено пристегнати и направо могат да ви задушат. За да направите впечатление не е нужно да се охарчвате за прекалено скъп костюм. Ако искате да ви е по комфортно можете да заложите на по-екстравагантен и реалистичен грим, който да допълва цялата ви визия.
Ето и няколко предложения за цялостна визия отгримьорите в www.grimior.bg

Вампир
С успеха на хитовия американски сериал „Дневниците на вампира” и поредицата „Здрач”, всеки би искал да се почувства вампир поне за една нощ. Нужно ви е някое тъмно, но секси облекло. Гримът е лесен. Трябва ви една добра светла основа за да изглеждате като мъртви и матови сенки, с които да затъмните очите. Маниаците на по-реалистичния грим могат да се заиграят със светлосенките по лицето. Останах само чифт вампирски зъби, по желание цветни лещи за по реален ефект и малко изкуствена кръв.

Паднал ангел
Не знам във вашите представи как изглежда един паднал ангел, но определено може да бъде доста секси. Чифт черни крила и някое по-оскъдно облекло ще свършат работа. Тук освен на лицето можете да направите и реалистичен ефект с черен туш по тялото, за да създадете ефекта на мръсна кална кожа, сякаш току що сте се надигнали от калта.Същото важи и за лицето. Можете на опушите очите в черно и да заложите на матово телесно червило, за да изглеждат устните сухи.

Жената котка
Ако ви харесват подобни персонажи, ви е нужен един латексов костюм и маска за лицето. Гримът е лесен. Светла кожа, подчертани очи с очна линия и червено червило, за да изкушавате. Високите токчета са задължителни, както и един камшик! Доста мръснишко, нали?!

Изразете себе си
Ако сте закачлива натура и обичате да се забавлявате, подходяща идея е да нацапате лицето и косата си до неузнаваемост. Освен грим можете да включите и всякакви мазила и кремове, които са ви под ръка. Така ще бъдете уникални и забавни и бъдете сигурни че никой няма да изглежда като вас.

Впечатлете всички с нестандартните си идеи за Хелоуин! Достатъчно е да бъдете малко по-креативни. Докъде могат да се прострат налудничавите ви идеи за визията в деня на Страшната нощ, оставям на вас!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !