С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

След Vogue и Кавали призна Ирина Шейк

отпечатай новината

28.10.2013 13:45 | Видян 2112 пъти

След Vogue и Кавали призна Ирина Шейк

След като се добра до първата си корица на Vogue Ирина Шейк привлече вниманието и на италианския дизайнер Роберто Кавали. Модният корифей сътвори специална капсулна колекция за холандския бранд C&A, само че за бразилския му клон. И докато в миналото 72-годишният дизайнер е работил с модели като Кейт Мос, Наоми Кембъл, Жизел Бюндхен и Джорджа Мей Джагър, сега Роберто се спря на руската красавица, която да представи облеклата му, пише Dnes.bg.

„Когато си мисля за колекцията, си представям фантастични партита, в които всички жени са облечени в бляскави и женствени дрехи", обясни Кавали.

Разбира се и в тази негова колекция акцент са анималистичните принтове, които са и негова запазена марка. „Вдъхновението ми винаги идва от чудесата на природата... фантазиите, цветовете и радостта!", сподели дизайнерът.

И ето че природата активно участва в нея не само като шарки, но и като фон. Ирина позира на морския бряг, седнала върху стара рибарска лодка на малко кейче. Във фона се вижда и стара рибарска колиба и в някои кадри Шейк си партнира с кон.


Снимка: Roberto Cavalli Capsule Collection for C&A Brazil 2013

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !