Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Силвестър Сталоун хвали България в Русия

отпечатай новината

29.10.2013 14:10 | Видян 1573 пъти

Силвестър Сталоун хвали България в Русия

Силвестър Сталоун засипа с похвали България при посещението си в Санкт Петербург. Екшън героят пристигна в руския град с полет от София и бе обграден от журналисти. Слай даде пресконференция едва няколко часа по-късно, след като беше отведен от ВИП-а на летището с кортеж от три луксозни автомобила и общо 9 охранители. Попитан от руски журналисти как вървят снимките на „Непобедимите 3", Сталоун отговори, че са пред привършване, пише Монитор.

Той обяснил, че по-голямата част от филмовите локации са в България, откъдето „току-що пристигнах". Холивудският ас допълнил, че се чувствал прекрасно в страната ни, в която напоследък е чест гост. Междувременно Сталоун откри късно снощи в Руския музей в Санкт Петербург изложба с 36 свои картини в стил импресионизъм. Посетителите на изложбата ще видят образи на героите, в които се е превъплъщавал Сталоун, а също портрети на представители на шоубизнеса.

Специално за експозицията в Руския музей, която ще продължи до 16 януари, актьорът е нарисувал 6-7 платна. Желаещите могат да си купят каталог, пуснат за откриването. В него се описва творческият път на 67-годишния Сталоун, както и репродукции на негови творби.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !