Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Део: Лора не искаше да бъде с мен

отпечатай новината

30.10.2013 11:30 | Видян 2328 пъти

Део: Лора не искаше да бъде с мен

Неочаквано за всички, след 8-годишна връзка, Део се раздели с Лора Караджова. Той споделя, че с Лора са преживяли и много красиви, така и много гадни моменти. Тя му е давала сигнали, че иска да се отдели от него. Затова раздялата им е била неизбежна. Въпреки, че са направили всичко възможно, за да останат заедно, постоянните обвинения на Део са сложили край на връзката им. Това разказа самия Део пред ШОУ.

По време на участието му в „Денсинг старс", той се влюби в партньорката си Елена Добрикова. Страстта им обаче бързо угасна и двамата скъсаха. С Елена са изживяли нещо красиво, силно и мощно, но с приключването на танцувалното шоу химията между тях сее изпарила. В крайна сметка двамата са се разделили, заради различните си гледни точки и нужди. Той се нуждае да бъде близо до морето и планината, а тя - да танцува.

Малко след това в живота му изгря нова звезда. На сватбата на Петко Димитров с Яна Акимова колоритният водещ се появи в компанията на красивата мулатка Мариана. Оказа се, че това е новата му любов. Део споделя, че с Мариана има много силни чувства един към друг. Нарича новата си любима „шоколадче", но въпреки всичко казва, тя е човек на когото може да разчита и на когото да се опре. Запознали се по време на участие във варненско заведение, където мулатката работела. Младият изпълнител взел номера й, под предлог, че ще я потърси, ако тя има желание да се снима в новия му клип. Тя приела, но когато дошла в София и се срещнали лично с Део, деловия разговор прераснал в съвместно съжителство, пише 24 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !