Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Лили крие пачки в камината

отпечатай новината

31.10.2013 16:30 | Видян 2680 пъти

Лили крие пачки в камината

Хитър ход да измами евентуални крадци в дома си е измислила естрадната легенда Лили Иванова, научихме от нейни близки. За да спаси скъпоценностите си и ценните си книжа от неканени гости, певицата е направила специален тайник в… камината си, научи в. Уикенд.

Необичайното място за скривалище хрумнало на Лили, след като гледала филм по „Дискавъри ченъл” за майстор на тайници в жилищата, който разкривал идеите си. Тъй като не използвала камината си, певицата решила да я направи скривалище.

На столичната улица Оборище”, където вече 38 години Лили обитава и луксозна мансарда, бди денонощна охрана. Четирима Лили Ивановадуши, пенсионирани военни дежурят на смени до входа на кооперацията. Покоите на примата са недостъпни за евентуални крадци, но въпреки това Лили е решила да се презастрахова и е намерила скривалище за ценностите си. Естрадният динозавър инвестирала всичките си авоари в недвижими имоти. Със спечеленото от записи през годините, от концертите, и изявите си по частни партита певицата предвидливо е направила инвестиция в тузарски имоти, стойността на които днес надхвърля няколко милиона лева.

„Лили не държи много пари в дома си. Тя всеки месец ходи да внася заработените суми в сейф. Но въпреки това винаги се намират 20-30 000 лева, ей така, ако се наложи нещо да се купи или плати.

Тези суми тя държи в камината си”, разказват запознати с тайните на легендата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !