30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Венета Харизанова захапа столичните бръмчалки

отпечатай новината

01.11.2013 13:30 | Видян 2475 пъти

Венета Харизанова захапа столичните бръмчалки

Венета Харизанова буквално зашлеви всички псевдокрасавици и столични бръмчалки с претенции за моделки, певици и хайлайф персони. На страницата си социалната мрежа тя им честити по такъв начин празника Хелоуин, че направо ги съсипа. „Не е необходимо маскирате за Хелоуин и така сте страшни—с три пласта грим и екстеншъни“, заяви блондинката. В отлично настроение от сутринта Венета се пошегува не много мило с моделките и фолк дивите, пише Blife.bg.

Коментарът й предизвика доста развеселени реакции, а приятелите й допълниха, че е неоспоримо. Но ироничният коментар на бившата Мисис България предизвика и други реакции. Във форумите някои си спомниха коментар на фолк певеца Константин за колежките му. Тогава кралят на баладите заяви, че на живо са сякаш избягали от „Анимал планет“. А на снимка като за модно издание, пишат от kliuki.ws.

Подобни иронични коментари Харизанова е правила и преди. Тя засегна неволно и Антония Петрова, след като преди конкурса Мис България 2013 помоли почитателите си да дадат своя вот, за да не бъде избран пак някой „крокодил“.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !