Десният човек като иска да кара...

Когато десният човек иска да кара колело - кара. Когато...

София - първата европейска столица с...

София - първата европейска столица с алеи за контейнери:...

Звезди се ръсят с диамантен прах

отпечатай новината

01.11.2013 17:00 | Видян 1529 пъти

Звезди се ръсят с диамантен прах

Диамантен прах върху дрехите е последния писък в глезотиите на световните звезди и други от лъскавия елит. Модните тенденции за сезона пък са микс между фауна и барок, ръчно изработен принт от рози и феерия от коприни, пише vsekiden.com.

Това сочи ревю у нас, на което бяха представени последните колекции на Роко Бароко и Шери Хил. В моделите на прочутия неаполитанец властват строги и изчистени линии - като за бизнес дама с претенциозен вкус. Творбите на холивудската дизайнерка пък впечатляват с екстравагантност. Шери облича Селена Гомес, Парис Хилтън, Ан Хатауей и нашумялата Румър Уилис - дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис.

Хил споделя, че е вдъхновена от блясъка на одеждите от миналия век и от партитата във "Великия Гетсби". Дамата признава, че е фен и на двете версии - класиката с Робърт Редфорд и Миа Фароу, и новата на Баз Лурман с Леонардо ди Каприо и Кери Мълиган.

Роклите са посипани с кристали, които преливат в различни отблясъци. Цветовете са злато, сребро, водно синьо, розов нар, мастилено виолетово.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !