Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

ЙОАНА: Мариан Кюрпанов ще бъде победител във ВИП Брадър

отпечатай новината

04.11.2013 11:00 | Видян 6774 пъти | Гласували 1

ЙОАНА: Мариан Кюрпанов ще бъде победител във ВИП Брадър

Йоана напусна завинаги Къщата на ВИП Брадър 2013. Певицата прие изключително емоционално своето излизане от шоуто след оспорваната битка между нея, Мариан Кюрпанов, Ирина Флорин и Мишо Шамара. „През това време за всички имаше Господ, за нас имаше само Биг Брадър”, сподели Йоко за живота в Къщата, който за разлика от реалния свят, се подчинява на други правила. Певицата издава дебютния си албум Дилър 001 през 2003 г. Йоана е завършила сценично изкуство в Пловдивския университет. Играе в няколко представления: Кабаре, Йосиф и неговата фантастична дреха, Ще те накарам да се влюбиш. Участвала е в няколко чужди продукции, има изяви и като водеща на различни форуми. Приета е във Виенската консерватория, специалност Мюзикъл, но не заминава. Къса връзка на глезен при скок на батут. Скок, но по-различен прави после, когато любовта заема първото място в живота й. Йоана слиза от сцената и се посвещава на семейството си. Има двама синове от композитора Ясен Козев, с когото по-късно се развежда.

Защо реши да участваш във ВИП Брадър 2013?

Искам да се върна на голямата сцена.

Как се чувстваш вече извън Къщата?

Вече съм свободна. Накрая вече бях на предела и се чувствах емоционално по-нестабилна. Така че излязох в точния момент. Исках да остана до финала, но това ми костваше  много усилия да бъда балансирана и да бъда наистина себе си. Едва успях да издържа до края. В крайна сметка това беше смисълът на моето участие в предаването. Брадърът си е една сериозна извадка за реалния живот.

Как те посрещнаха синовете ти?
Веднага се видяхме и разцелувахме. Големият ми син дори имаше рожден ден и спретнахме голямо парти.
Успя ли да скриеш нещо от зрителите, някоя друга черта от характера си?
Мисля че се представих възможно най-добре и зрителите видяха само хубави неща от мен. Гледайки записите, откровено мога да заявя, че се харесах вътре. Съквартирантите пък ме наричаха Сърцето на Къщата.

Бяхте ли разделени вътре?
Нямах проблеми с никого от съквартирантите. Аз винаги съм казвала, че трябва да бъдем над нещата, да не се занимаваме с дребнотемие, битовизми, които не водят до нищо хубаво. Но всеки е различен характер. Всичко се въртеше около бюджета и храната, тъй като все пак бяхме затворени дълго време. Да не пропускаме и това, че стресът малко ни идваше в повече в определени моменти.

Имаше доста конфликти между двата лагера на Мира и Ваня?

И двете са силни и интелигентни жени. Нормално е все пак да влизат и в роли. За Ваня знам, че е жена със сериозни ценности. Тя ми бе като настойник вътре в Къщата. Мира не я познавам добре.

Създаде ли  приятелства?

Всички сме приятели и с удоволствие ще се виждаме и след края на риалитито. Чакам с нетърпение да излязат, за да си организираме първата среща. Ваня и Павел ги познавам от преди, с другите тепърва ще си ставаме още по-близки.

Кой според теб ще стигне до финала?
Борбата ще е на два фронта. От едната страна Станка и Тервел, а от друга между Пламен и Мариан. Моят фаворит е Кюрпанов. Пламен пък е най-големият стратег и е най-мотивиран в играта.

Какви бяха отношенията ви с Пламен вътре в Къщата?
Ами бяхме само близки приятели, няма нищо друго. Да не забравяме, че всички бяхме в играта, всеки със своята концепция. Не може и да става дума за нещо по-сериозно. Имаше, разбира се, много закачки и забавни моменти. Дори целувки не е имало, а само прегръдки.

Навън жена му реагира бурно...

Мисля, че те са разделени и не живеят заедно поне от една година, но не са разведени.

Тервел и Станка са основните любимци на повечето зрители?
Спортистите вътре в Къщата наистина са основни фаворити за победа, но вярвам че всеки един участник във ВИП Брадър е добър в собствената си сфера. Според мен обаче победителят ще бъде някой от другите съквартиранти. Аз залагам на Мариан Кюрпанов. Трябва да бъде избран балансиран човек като него. Той и визуално, и като качества е мъж с потенциал.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !