Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Щерката на Фатик "свети" на приятелка

отпечатай новината

05.11.2013 14:40 | Видян 3533 пъти

Щерката на Фатик

Актрисата от "Sex, лъжи и TV" Евелин Костова не се притеснява да се натиска с новото си гадже на публични места..
Папараците на "България Днес" изловиха младата звезда от неуспешния сериал на Би Ти Ви "Къде е Маги?" награбила приятеля си на пейка в парка.

Студентката от НАТФИЗ е залюбила свой колега актьор и използва всеки свободен момент, за да му докаже колко много го желае. В момента Костова играе ролята на развратна и напориста репортерка в сериала на Любен Дилов по ТВ7. Екранната й героиня си пада по футболисти, но в живота Евелин хич не се трогва от мачовците на терена.

С гаджето й обикалят планини, спят по палатки и често пият бира в градинката пред Народния театър. Младата Костова обаче не може да се нарадва на любовта си насаме. Нейната най-добра приятелка - щерката на Фатик Александра Тюркмен, не се отделя от двойката. Откакто се раздели с Явор Бахарова, г-ца Тюркмен направо се е залепила за Евелин. Тя пък присърце е приела ролята на Купидон и търси нов кавалер на приятелката си. Докато влюбената Евелин и гаджето й страстно се натискаха на пейка в парка, Александра нервно цъкаше есемеси на скъпия си телефон.
 
Снимка: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !