Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бисеров тежко болен

отпечатай новината

05.11.2013 15:30 | Видян 2160 пъти

Бисеров тежко болен

Заместник – председателят на ДПС Христо Бисеров подаде оставка, съобщиха от централата на партията. Молбата за оттеглянето му е приета от почетния председател Ахмед Доган и настоящия Лютви Местан. По всяка вероятност Бисеров ще се откаже и от поста си на депутат в 42-о Народно събрание, като да заеме неговото място ще бъде извикан следващият кандидат от избирателните списъци в Шумен, пише skandalno.net.

Христо Бисеров е категоричен, че причините за напускането му са чисто лични и в никакъв случай не са политически. Въпреки изказването му запознати със ситуацията заявиха, че е много възможно да се е договорил с представители на някоя от новоизгряващите политически сили, които без съмнение ще се възползват от натрупания през годините опит.

Според достоверни източници, основната причина за оттеглянето на Бисеров е рязко влошаване в здравословното му състояние. Източниците на информация твърдят, че той е развил много тежка форма на рак, което не му позволява да продължи активната си дейност на политическата сцена.

До този момент Христо Бисеров изпълняваше длъжността заместник – председател на Народното събрание, както и председател на парламентарната правна комисия. Самият той по образование е юрист, роден в Хасково през 1955 г. Кариерата си на политик започва в Зелената партия, която в онези години е част от голямото семейство на СДС. След разрив с тогавашния председател на сините Иван Костов напуска и преминава в редиците на ДПС.
 
Снимка: dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !