Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Ваня Червенкова излиза тайно от Къщата

отпечатай новината

05.11.2013 17:45 | Видян 3316 пъти

Ваня Червенкова излиза тайно от Къщата

Ваня Червенкова имала привилегията да излиза веднъж седмично от ВИП Брадър, издадоха изгонени вече випове. Това благоразположение на продуцентите се дължало на факта, че нейната фирма  спонсор на предаването, пише хотарена. Зрителите са забелязали, че в дневните кадри понякога тя изобщо отсъства, но за вечерните скандали е на линия и е заредена с аргументи и енергия, колкото атомна централа, пише skandalno.net.

Обикновено гневът й се стоварва върху Мира Радева и то не, че няма защо. Мира пък е в състояние да изкара от кожата и мравка, защото все ще намери с какво да я подразни и да се чуди мравката момченце ли е или момиченце. И как се вписва в социума в къщата и извън къщата.

Мира обаче няма привилегиите на Ваня да излиза и това я наостря още повече. Червенкова била забелязана в колата си на два пъти от бдителни зрители. Единия път я изкарвала от обществен гараж, а другия влязла в нея съвсем близо до дома си.  Това вече обяснява защо Ваня отказа да види детето си и педостави възможност на Мариян да се види с племеника си. Червенкова се среща със своята Никол всяка седмица.

Лияна също кръшка от затвора. Тя пак отиде на участие в пловдивски клуб и пя до зори, а на другия ден едва си държеше очите отворени. Певицата също се вижда с дъщеря си Дениз. Във ВИП Брадър има правила, но те явно не важат за всички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !