Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Рафи търси таланти!

отпечатай новината

07.11.2013 17:00 | Видян 1639 пъти

Рафи търси таланти!

До края на годината малките феновете на Ангел, Мойсей и Рафи могат да се радват на любимите си изпълнители в най-големия детски център в София - Capella Play.  Комплексът е предпочитано място за забавления на децата на някои известни личности, сред които Есил Дюран, Жени Калканджиева, Ирен Онтева, Людмила  Филипова, Радост Драганова, Венета Райкова.  

В The Mall, където се помещава центъра Ангел, Мойсей и Рафи пеят всяка неделя на рождените дни на тийнейджърите. На сцената на Capella Play ще звучат любимите за децата парчета и задължително песента Happy Birthday, изпълнена акапелно. Заедно с победителите от най-успешните  музикални формати на България децата могат да открият своя талант на певци.

Уникалният мини спектакъл „Празнувай рожден ден с Ангел, Мойсей и Рафи” е по инициатива на Capella Play и гарантира запомнящо се преживяване за тийнейджърите. Всеки  родител би могъл да си позволи да зарадва по този начин своето дете.

Детският център Capella Play e разположен на 1200 м2 площ на последния етаж на The Mall в столицата. Забавленията започват с огромна зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности и приключения. Сред многото атракции, които предлага комплексът са игрище за мини футбол и баскетбол, мини картинг, както и стрелба с меки топки. За  най-малките клиенти – тези на до 3 години е предвидено специално място с подходящи за тази възраст занимателни играчки и мини пързалка.

Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство в свободното време, или докато мама и татко пазаруват. За празнуването на рожденни дни са предвидени 5 парти зони за малчуганите, а за техните родители центърът разполага с ресторант със 150 места и обособена зона за пушачи. Кухнята на ресторант „На двора” предлага  свежи храни, детски  и семейни менюта, подходящи както за цялото семейство, така и за бременни и кърмещи майки.

На територията на комплекса има и детски магазин Capella Toy, в който играчките са с изключително високо качество и със специален дизайн, за да насърчават развитието на децата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Разбиха колата на Рафи

Няма коментари към тази новина !