Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Куката: Нямам право да занимавам хората със себе си

отпечатай новината

09.11.2013 09:00 | Видян 1635 пъти

Куката: Нямам право да занимавам хората със себе си

Мариан Вълев, по-известен като Куката от "Под прикритие", често присъства в жълтите хроники, просто защото публиката го харесва, пише blife.bg.

"Не мога да осъзная защо, как и откъде съм всенароден любимец, а и ако трябва да бъда честен, не ме занимава като проблем", каза Мариан Вълев пред "Телеграф".

Както тези дни ви разказахме, той се завръща на софийската театрална сцена след 20-годишна пауза. Той ще представи моноспектакъла на Ерик Богосян "ВИП", в която ще каже всичко, което иска.

"Няма да демонстрирам позицията си под формата на интервюта, а ще изразя себе си и позицията си чрез "ВИП". Надявам се текстът на автора да стигне до сърцата на зрителите, а аз да бъда подходящият проводник", допълни още.

Според него няма право да занимава хората със себе си, предвид тежката ситуация в страната. Затова и като форма на протест решил рядко да дава интервюта.

"Не давам интервюта и това е моята форма на протест. Откъде накъде един актьор трябва да занимава хората с личния и професионалния си живот? Ти виждаш лицата на хората по улиците – лъгани, обезверени, защитаващи идеологии, които дори не разбират… И в един момент актьорчето Мариан да започне да занимава тези хора със собствената си особа. Нямам това право", каза той.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !