Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Стефан Вълдобрев се завръща с нов албум

отпечатай новината

11.11.2013 13:10 | Видян 1320 пъти

Стефан Вълдобрев се завръща с нов албум

Дългочакваният десети албум на Стефан Вълдобрев излиза на 30 ноември и всъщност е своеобразна best of селекция от най-добрите му песни през годините, при това изпълнени лайв от музикантите в оригиналния му състав Обичайните заподозрени.

Освен задължителни парчета на Вълдобрев като Рай, Към, Едно, Аз ли съм или не съм и Бряг с цвят най-зелен в диска място са намерили няколко нови трака, познати от лайвовете му, както и 3 инструментала от филмовите и театралните композиции.

Стефан Вълдобрев е сред най-успешните артисти в България на всички времена – албумите му имат общ тираж от над 250 000 копия, зад гърба си има три мащабни национални турнета, два пъти е бил избиран за Изпълнител на годината в телевизия ММ, а през 2008 е номиниран за Изпълнител на десетилетието.

През последните години обаче енергията му е насочена по-скоро към писането на кино и театрална музика – негови композиции са озвучили 23 филма и 70 представления, сред които супер успешният Светът е голям и спасение дебне отвсякъде и последната лента на Стефан Командарев Съдилището, включващ записи със Загребската Филхармония.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !