Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Иво Аръков разболя Мариус

отпечатай новината

11.11.2013 17:30 | Видян 2458 пъти

Иво Аръков разболя Мариус

Иво Аръков разболя Мариус Куркински и повали на легло талантливия актьор и режисьор дни преди премиерата на новия му моноспектакъл „Няколко страници" по Достоевски. Освен тежкия вирус, който Мариус прилепна, има още една причина той да се срине тотално психически и физически и да отложи премиерата на моноспектакъла си, научи Всеки ден.

Мариус не можел да преживее предателството на своя млад колега, когото той режисира в постановката „Лодка в гората" по Николай Хайтов в Малък градски театър „Зад канала". Първото представление бе преди месец, а там звездата от „Фамилията", който е и гадже с Мика Стоичкова, си партнира с Луиза Григорова. Дни след премиерата обаче Аръков, който очевидно вече е прихванал звездната треска, казал на Мариус, че може да играе само до края на годината, тъй като след това заминава за любимата си Барселона.

Куркински, който освен всичко не бил безразличен към Иво, изпаднал в ужас, че бързо трябва да му намери заместник. Не е тайна, че ексцентричният режисьор е изключителен перфекционист и с него не се работи лесно. Освен това Мариус подготвя постановките си с месеци и репетициите с него не са лесни. Неприятната новина покрай Аръков, съчетана с вируса, накара Куркински да отложи не само първото си софийско представление на „Няколко страници" на 1 ноември, но и премиерите си в Пловдив, Варна, Стара Загора и Бургас. Феновете му останаха много разочаровани, тъй като всяка негова постановка се чака с нетърпение от месеци от арт елита и хилядите му почитатели.

„Много съм наранен. Подобно предателство не съм очаквал", споделя крехкият театрал. Нощните репетиции по Достоевски пък съвсем изкарали Мариус извън релси. Куркински е напълно изтощен, така че загуби и гласа си, мълвят в арт средите. Неговите продуценти, както и шефовете на театрите в градовете, където трябва да играе, били доста притеснени кога все пак ще се състоят отложените премиери на моноспектакъла. Те нямали и обратна връзка с Мариус, тъй като той не желаел да разговаря с никого. Изключил е телефона си и ближе рани у дома. Засега билетите за „Няколко страници" няма да бъдат връщани и ще важат без презаверка за датите, които театрите ще обявят допълнително.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !