Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Сантра напусна Музикална академия - влезе Годжунов

отпечатай новината

13.11.2013 09:00 | Видян 2151 пъти

 Сантра напусна Музикална академия - влезе Годжунов

Още един участник напусна тази вечер след елиминации Музикална академия, но пък влязоха нови трима и то със специални мисии, пише vsekidne.com.

Отборът на актуалните звезди остана само с двама участници, след като зрителите на TV7 решиха от шоуто да си тръгне Сантра. Талантливата изпълнителка отпадна от надпреварата за 100 хил. лв. и загуби музикалния двубой с едва 36,76% подкрепа от зрителите. Опонентът й Етиен привлече 63,24% от вота. Третият номиниран Георги пък продължава напред по волята журито, което го спаси с почти пълно единодушие.

Участниците в академията получиха специялна мисия - всъщност три, по една за всеки отбор. Всяка от трите групи - легендарни изпълнители, настоящи звезди и млади таланти, ще пее в подкрепа на конкретна кауза.

Затова към всяка от групите се присъедини и по един нов изпълнител, който да ги направи по-съпричастни към добрата мисия.

Задачата на отбора на легендите е да пее в подкрепа на пенсионираните артисти, а към техния отбор с мисията се присъедини големият глас на България Борис Годжунов. Той е една от емблемите на българската естрада, сега пенсионер, кото преживява с околон 200 лв. пенсия, както сам обяви - половината отивали за лекарства.

Задачата на отбора на младите таланти е да пее в подкрепа на талантливи деца от домове за сираци. И в техния отбор влезе Ники, който също е отраснал без родителска грижа.

Задачата на отбора на актуалните звезди е да пее в подкрепа на сирийските бежанци, потърсили убежище в България. Затова в техния отбор вече е Линда, която също е от Сирия.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !