Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Кание иска децата му да учат с кралските наследници

отпечатай новината

13.11.2013 13:10 | Видян 1591 пъти

Кание иска децата му да учат с кралските наследници

Ким Кардашиян и Кание Уест вече мислят за бъдещето на 5-месечната си дъщеря. И тъй като искат да ѝ дадат „елитно“ образование, те планират да се преместят в Англия.

„Кание постоянно говори как иска децата му да посещават училищата, в които ще учат и децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Той иска наследниците му да учат в Оксфорд и да се обградят от аристократи. Те вече търсят местенце, което да купят и са се насочили към Челси или Кенсингтън“, каза източник пред сп. Heat.

„Ким и Кание смятат да разраснат своята империя в Лондон. Те са доволни от бизнеса си в Америка, но смятат, че английската столица може да бъде новият Ел Ей“, добави източникът.

Междувременно майката на риалити звездата Крис Дженър била доста въодушевена от плановете им за местене в Европа. Тя дори заявила, че цялото семейство Кардашиян може да ги последва в Англия.

„Тя иска Кендъл да работи с престижна европейска модна агенция, която да има договори с луксозни модни марки. Тя иска и Клое да се превърне в посланик на техния лейбъл в Европа и така да се отдалечи малко от проблемите си с Ламар Одом“, разкри още информаторът.

Източник: Dnes.bg

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !