Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кой е мъжът до Диляна Попова?

отпечатай новината

14.11.2013 13:10 | Видян 3177 пъти

Кой е мъжът до Диляна Попова?

Кой разгневи Мариан Вълев – Куката? Коя е дълбоко пазената тайна на Анелия? Кой е тайнственият мъж до Диляна Попова? Кой обезобрази певицата Джорджия? Отговорите на тези и други въпроси около личният живот на родните знаменитости ще бъдат разкрити от папараците на „Поверително от NL” в събота вечер.

Във фокуса на обективите им тази седмица попаднаха фолк звездата Анелия и Мариан Вълев – Куката. Актьорът от български крими-сериал е изловен от екипа на предаването видимо вбесен още от ранна утрин. Обектът на папарашката история е локализиран в столично заведение, превърнало се в част от сюжета на телевизионна кримка. Набола брада и черен костюм подчертават страховития вид на Вълев. Фотографите на Николета Лозанова следват по петите известния актьор цели три дни. Само в „Поверително от NL“ ще бъдат излъчени кадри, в които за първи се вижда автомобилното бижу на Мариан, хората от най-близкото му обкръжение и изумените младежи, пред които Куката изпуска нервите си. В събота вечер най-горещата водеща на България ще разкрие дълбоко пазената тайна на фолк-звездата Анелия. Само Николета Лозанова знае защо звездата споделя съботната вечер в компанията на свои приятелки, а не в прегръдките на любим мъж!

След като наблюдателните папараци на „Поверително от NL” разкриха кой е мъжът до Мария Илиева, певицата без свян се появява с него вече и публично. Светският си дебют двойката, направи по време на благотворителния концерт на колегата си от Музикална академия - Графа. Следващата интимна половинка разкрита от Николета Лозанова е тази на Диляна Попова. С него фаталната красавица се появи на премиерата на моно-спектакъла „ВИП”, а в „Поверително от NL” за първи път ще бъде разкрита самоличността на тайнствения мъж. И още в съботното криминале – пребита ли е певицата Джорджия? Наистина ли едва е събрала сили, за да потърси спешна медицинска помощ? Кой и защо може да посегне на красива и беззащитна жена? Възможно ли е това да е бащата на детето й?

Лили продължава да следи светските събития и да представя най-горещите клюки от света на шоубизнеса? Тази събота в най-чакания телевизионен таблоид – пикантни кадри от рождения ден на фолк-фурията Емануела, любовните половинки на Симеон Лютаков и Ваня Щерева и най-горещото от конкурса – „BEST EROTIC MODEL“.

Снимка: facebook

Източник: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !