И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Зара ракрива кой е мъжът до нея

отпечатай новината

14.11.2013 13:20 | Видян 2574 пъти

Зара ракрива кой е мъжът до нея

Брадърката Зара се появи в медийното пространство преди дни, но в ново амплоа. След като завърши кино и театър в САЩ, сега се хвърля в дълбоките води на продуценството.

В момента работи над спектакъла „Смъртта и момичето" на Ариел Дорфман, който заедно с режисьора Марий Росен ще представи в неделя в апартамент край софийската Съдебна палата. И за да разсее бързо слуховете, че тя финансира спектакъла, Зара заяви, че парите са от проект, субсидиран от Министерството на културата.

Варненката призна още, че избягва да ходи по медийни събития и няма потребност да бъде в светлината на прожекторите, въпреки че непрекъснато се занимават с нея и личния и живот.

"Личният ми живот си е моя работа и се чувствам чудесно в него, каквото и да се случва. Не съм бременна и не знам защо това се тиражира в продължение на месеци. И виждам, че когато човек погледне отгоре на нещата и си каже, че няма да се занимава с глупости, те все пак продължават да се сипят с все по-голяма сила. Докато карах кайт сърф и поствах снимки във фейсбук, много хора виждаха какво правя. Очевидно не мога да карам сърф, докато съм бременна. Но продължаваха да тиражират тази безумица. Не знам каква беше целта.", казва варненката в интервю за "Всеки ден".

Тя отрече и друга тиражирана клюка по неин адрес. Това, че влиза в Биг Брадър Ол Старс:

"Направих нещо веднъж и това ми беше достатъчно. Запазила съм хубави спомени от това шоу и не искам да се променят. Смятам, че никога, никога няма да повторя сега. Не мислете, че го смятам за грешка. Просто е нещо, през което съм минала, и стига толкова."

Що се отнася до личния и живот, брадърката твърди, че мъжът до нея в момента е кучето и Себастиян. Той и е напълно достатъчен, а мъжкото внимание изобщо не и липсва.

Снимка: Lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !