Като гледам цените на гаражите в...

Като гледам цените на гаражите в София, надали някой...

Миро Ленин, Настимир и кои други...

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща...

Съпругът на Фидосова я разорява

отпечатай новината

14.11.2013 14:30 | Видян 2197 пъти

Съпругът на Фидосова я разорява

Бившата зам.-председателка на НС Искра Фидосова остана не само без партия, но и без мъж. Юристката изпадна в парламентарна немилост и се прибра в родната Монтана, а съпругът й се отдаде на хазартната си страст - покера, научи Всеки ден.

Бившият футболист от Пирот Томислав Живкович не щади средства и залага големи суми от семейните сметки в покерсайтовете, а бдителни съседи твърдят, че често отскача и в хазартния клуб „Монако". Бившата депутатка от ГЕРБ пък отново отвори вратите на нотариалната си кантора в Монтана и от началото на месеца обслужва клиенти. Сръбският футболист от миналото останал да обитава апартамента в елитния столичен квартал„Лозенец", само на 50 метра от Южния парк.

Под балкона на апартамента им се намира и казиното, в което съпругът залага яко фамилното имане. Заради хазартната страст на таткото, Фидосова прибрала в родния си град и сина им Франсоа. Отрочето на ексдепутатката падна жертва на политическото фиаско на майка си и трябваше да замени елитния Италиански лицей с местната гимназия в Монтана.

Вояжите до Бахамите и Дубай отдавна са мираж за разпадналото се семейство. Искра Фидосова се надяваше именно чрез честите почивки да съхрани семейната хармония между себе си и Томислав, но когато нещата се закучили, Томислав предпочел да се отдаде на порока си, вместо да последва жена си и детето в провинцията. В жертва на раздялата между двамата паднали и домашните любимци на фамилията.

Джобният любимец - мини-шпицът Армандо също поел пътя към бившия Михайловград Фидосова прибрала и всички тениски и джинси на домашния си любимец, който бе известен с изискания си кучешки гардероб. За комарджията Томислав останала сиамката Кери.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !