Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Сциентологията развела Том Круз

отпечатай новината

17.11.2013 09:03 | Видян 2424 пъти

Сциентологията развела Том Круз

Том Круз най-накрая каза каква е истината за края на брака му с Кейти Холмс. Докато даваше показания за съдебно дело, холивудският актьор сподели, че третата му съпруга се развела с него, за да защити дъщеря им Сури от сциентологията. Така де факто звездата от „Мисията невъзможна“ потвърди онова, което мнозина от феновете му подозираха през цялото време, пише Уикенд.

Круз е виден член на митичната организация. Той опита да вкара там и жена си, която е католичка, но Кейти Холмс така и не повярва на сциентолозите. Круз и третата му съпруга започнаха да се срещат през 2005-а, а се ожениха през следващата година. През 2006-а се роди и дъщеря им Сури. Бракът им изглеждаше щастлив в очите на хората до юни 2012-а, когато Кейти изненадващо напусна мъжа си. Месец по-късно тя подаде молба за развод.

Миналата година някои медии съобщиха, че Том не се е виждал със своята дъщеря цели 110 дни след развода. Той от своя страна веднага даде на съд изданията, позволили си да публикуват подобни твърдения, за цели 50 милиона долара. В последвалите си показания пред Темида Круз заяви, че той е отговорен родител, че си говорят доста често със Сури по телефона и че не я е изоставял никога.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !