От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Аксиния и Жорж от Star Academy се вихрят в Bedroom club

отпечатай новината

15.11.2013 17:00 | Видян 5549 пъти | Гласували 2

Аксиния и Жорж от Star Academy се вихрят в Bedroom club

Изпълнителите, чиято кариера започна преди 9  години с музикалното шоу Star Academy, бяха забелязани да танцуват до зори на черното парти в столичния клуб Bedroom. Компания цяла вечер им правеха Малин Миланов-Монти и Елена от Ice Cream, които бяха дошли в клуба да полеят новото си парче „Захир”.  Малко по-късно към тях се присъедини и Графа.

Освен че обичат да се забавляват заедно, се оказа, че Аксиния Ченкова и Георги Костов, както всъщност е цялото име на Жорж работят и по нов общ проект, с който ще зарадват феновете си след Нова година.  „Подготвяме няколко поп парчета с R’n’B звучене” – разкри пред екипа на Bedroom самата Аксиния. Жорж е не само страхотен приятел, но и голям професионалист, така че не се съмнявам в успеха ни.” Изпълнителката смята, че у нас единици са тези, които могат да си позволят да се издържат с музика.

За нея – тя е по-скоро хоби. Преди три години се насочва към спорта, без да мисли, че с това един ден ще си изкарва хляба. „ Не ми пречи да тренирам и да пея... това са две различни неща.”  - споделя красавицата с перфектни мерки и допълва, че вече има доста клиенти, запалени като нея по step-burn -  интензивни тренировки, при които активно се горят мазнини. Аксиния е доволна, че само след няколко месеца ще вземе и тапия за фитнес инструктор. Така към дипломата си на финансист, ще прибави още една.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !