Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Николета прави втори дует

отпечатай новината

18.11.2013 09:45 | Видян 7532 пъти | Гласували 2

Николета прави втори дует

Определяните като двойници Николета Лозанова и колегата и Илиян Илиев, ще правят дуетна песен. Все още новия проект се пази в тайна, но се подразбра, че песента ще е Поп.

Миналата седмица медиите отразиха приликата между Лозанова и Илиев, който са почти като близнаци. Вероятно приликата им е събрала моделите и ги е подтикнало да направят обща песен.

Николета скандализира обществото след като пусна първата си песен, която беше дует с Ванко 1. В момента плеймейтката е взела сериозно ролята на тв водеща и ежедневно е ангажирана с работа по предаването.

Илиян Илиев също има записана песен в хаус стил, която беше промотирана месец след тази на Николета и Ванко 1. Той е един от най-успешните български модели в чужбина, печелил е национални и световни конкурси по красота. Американската компания "Мател" произвеждаща куклите Барби и Кен, го избра за двойник на Кен.

През 2011 Парагвайско списание го постави на 37-мо място за най-красивите модели в света, а преди седмици Японско списание го определи като най-симетричния човек в света. В момента красавеца е студент по актьорско майсторство и му предстои да изгрее в обещаващ Испанки сериал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !