На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Бакалова прежали Люси

отпечатай новината

22.11.2013 13:20 | Видян 4437 пъти

Бакалова прежали Люси

Голямата любов на певицата Люси Дяковска се завърна в България. Божидара Бакалова, която е сестрата на бившата Мис България Ивайла Бакалова, имаше дълъг и страстен любовен романс с изпълнителката. Години наред двете упорито криеха връзката си и Люси никога не е коментирала любовта им пред родните медии. Направи го само веднъж, преди пет години, пред немския вестник "Билд".

"Да, аз обичам тази жена. Ние се запознахме  преди половин година в моята родина България. Дара (Божидара Бакалова) се занимава с моден дизайн и аз съм луда по нейните дрехи. Аз съм най-големият й фен", заяви тогава развълнувана пред "Билд" Люси. Малко след публичното любовно признание Божидара разби сърцето на Дяковска. Сестрата на Ивайла Бакалова не бе готова за сериозна връзка и изрита Люси.

След като скъса с Люси, Божидара се скри и напълно от светския живот у нас. "Известността ми дойде в повече, затова се изолирах", призна дизайнерката, пише bgDnes.bg.

След като се появи и клипче, на което Божидара се натиска в тоалетната на столично заведение с брадърката Зара, тя съвсем се скри.

Сестрата на Ивайла Бакалова живее в чужбина, но преди дни се е завърнала в България. Папараците на "България Днес" уловиха Бакалова да се разхожда в центъра на София, отивайки към луксозен фризьорски салон.

Люси, която в момента е жури в "Музикална академия", едва ли е очарована от завръщането на бившата си. На Дяковска също й трябваше много време, за да я прежали. Най-накрая се залюби с русата Камелия, с която живее в момента. Самата Дяковска е намеквала през годините, че именно Божидара си остава голямата й любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !