Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дичо, Стенли и Прея на елиминации в Музикална академия

отпечатай новината

25.11.2013 10:30 | Видян 2279 пъти

Дичо, Стенли и Прея на елиминации в  Музикална академия

Зрителите изпратиха Дичо  на елиминации , а той взе със себе си Стенли, на когото това е първото номиниране  от началото на шоуто. Журито посочи Прея като най-слаб изпълнител на вечерта като имаше леки колебания между нея и Георги.

Тримата ще се явят на сцената като един от тях ще се прибере вкъщи , а другите двама ще продължат битката за 100 000 лева.
Според журито Дичо  беше по-добър от Джон Траволта при изпълнението на парчето „You are the only one that I want” от мюзикъла Брилянтин, но явно публиката мисли по съвсем различен начин и му даде само 6% от гласовете си.  Той пя в дует заедно с Катето Евро  парчето „И замирисва на море”, по време на което изпълнение тя артистично събу обувките с високи елегантни токчета  и така освен, че  отговори на ръста на Дичо се почувства удобно  боса.

Стенли пя , докато Калки умираше разпънат на кръст на “Jesus Christ Superstar”.   Актрисата Стефания Колева се присъедини към него за второто му изпълнение на Лили Иванова „Без радио не мога”. Явно напрежението от дългия престой в академията му идва в повече  и той започва да губи баланс, защото репликира  леко обидено, на коментара на Люси, която му се зарадва, че за първи път го вижда да танцува.  Той заяви, че е на сцената, за да пее , а да не прави цирк.

Прея  извиси глас на “Mamma mia”,  но  според Фънки доста фалшиво. За изненада  на всички не Дичо, а тя пя едно от най-популярните парчета на Д2 ”Аз и ти” в дует с Александър Сано-Среброто.

Поли Генова  отново се представи блестящо и публиката е класира на първо място за 4-ти път в шоуто, което я превръща в един от най-сериозните кандидати за наградата от 100 000 лева. Първото й изпълнение бе на класиката на Burlesque “Something’s got hold on me”, а  второто й парче бе песента на Васко Найденов- „Бързаш, няма време”  в дует с актьора Станимир Гъмов.

Георги Кючуков се опита да „танцува под дъжда”, изпълнявайки Бродуей класиката „Singin’ in the rain”, но според журито не му се получи. Заедно с Валя Войкова изпяха “Ближи си сладоледа”, а в залата бе авторът на песента Момчил.

Кичка Бодурова   отново размени “мили” думи с  хореографката Галя, откоито стана ясно, че трудно  работят заедно, но им се налага, заради шоуто. Появата на актьорът Славчо Пеев внесе хумор в изпълнението на Свако Цако , песен изпълнявана от великия Велко Кънев.  Журито коментира, че изпълнението е неритмитчно, но много сладко. А Кичка изпя със замах и с къси червени чорапки думите “Майната й на Швейцария”.

Етиен Леви бе аплодиран от Фънки за изпълнението му на  Moulin Rouge“Roxane”. В дует той пя с  Жени Калканджиева песента на Диана Експрес „Наследство”.От изпълнението им стана ясно, че Жени не може да пее, но всички аплодираха желанието и ентусиазма й на сцената.

Кой ще напусне шоуто и кой ще продължи до финала предстои да видим на концерта за елиминации във вторник в ефира на TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !