Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Лияна празнува ЧНГ с Мариан

отпечатай новината

25.11.2013 11:30 | Видян 2406 пъти

Лияна празнува ЧНГ с Мариан

Лияна изглежда има сериозни симпатии към модела Мариан Кюрпанов. Изпълнителката категорично отхвърли слуховете, че той е с нетрадиционна сексуална ориентация. Тя сподели, че през леглото му са минали някои известни дами и била наясно със забежките от лудите му години. „Много ми липсва. Много го обичам“, каза певицата при Гала в На кафе.

Двамата често общуваха по време на участието си в риалитито ВИП Брадър. Стана ясно, че много си подхождат и обичат да си контактуват. Певицата обаче не коментира слуховете, че двамата са изконсумирали химията помежду си на излизане от къщата, но не отрече, че заедно са сладка двойка, както ги определи Гала.“От Мариан чувствах безкористна любов.

Той си ми остана в сърцето. Не искам да има друг род отношения, за да не се развали това, което има между нас“, сподели Лили. Лияна попитала модела дали се е заканвал да спи с нея преди да се прибере в Ню Йорк. Отговорът на Мариан бил съвсем различен. Той казал: „Какво сега, трябва да се изпраскаме тука, за да докажа, че не съм гей или че я харесвам“.“Цялото ми семейство много го харесва“, обясни Лили. Тя беше категорична, че в твърденията, че Кюрпанов е гей, няма и грам истина.

Супер 19` пък научи ексклузивната новина, че Лили и Мариан ще празнуват заедно Нова година. Те няма да бъдат сами, а с голяма компания, която е наела голяма вила във Флоренция. Според клюкари идеята им дошла спонтанно, но виповете се организирали много бързо, за да прекарат незабравимо посрещането на новата 2014 година. Мариан много искал да запознае Лияна с италианските си приятели и колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !