Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Стенли в депресия от изолацията в Музикална Академия

отпечатай новината

25.11.2013 14:40 | Видян 1937 пъти

Стенли в депресия от изолацията в Музикална Академия

Двумесечната изолация се отразява зле на свободолюбивия Стенли и той е много неспокоен. Откровено си признава, че нервите не му издържат и иска да си ходи вкъщи.  Освен това страда от възпаление на очите,  прави си постоянни компреси за спадане на оттока, което допълнително прави престоя му още по-труден. “Започвам да губя себе си в тук” сподели той и дори обмисли варианта да пее лошо на елиминациите, за да предизвика публиката да го пусне да си ходи при семейството.  Малко след това, обаче се взе в ръце и започна усърдно да репетира.

Стенли е на елиминации за първи път. Приема го нормално. Стана ясно, че при  влизането си в шоуто той  се  е подготвил за поне  6 елиминаци с 6 песни, които очевидно няма да може да изпее, защото до финала на шоуто остават само 3 седмици. На този концерт той ще представи песента “Есен”, която е пял преди 30 години в консерваторията. Според регламента на шоуто трябва да я изпълни в дует, което той смята за излишно, защото според него има парчета, които не са създадени за дует. За да спази изискванията той започна да репетира с Кичка, но нещата не потръгнаха и от двете страни. Тя реши, че тоналността е твърде ниска за нея, а той не хареса “чувството” на нейното изпълнение. Това доведе до странна развръзка и той покани за свой партньор Етиен,  с когото само до преди няколко дни бяха в конфликт.  Етиен прие отзивчиво и нещата потръгнаха.

Другите двама номинирани Дичо и Прея са много по-спокойни. Рано сутринта те танцуваха по пижами  в спалнята пред погледа на сънения Георги. Дичо по принцип е сред най-раннобудните музиканти в Академията.  Има дни, в които пие първото си кафе още по тъмно, независимо дали е бил на  участие предната вечер. Това за него са втори по ред елиминации и  явно е претръпнал, защото почти не репетира. Прея пък е доста усърдна и се подготвя старателно заедно с  вокалния педагог Алис Боварян. Във вторник на елиминациите на сцената ще се конкурират Дичо, Стенли и Прея. Ще издържат ли нервите на оловния войник и кой от тях ще си тръгне предстои да видим в Музикална Академия поTV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !