A to JazZ разкрива звездния състав за...

A to JazZ, най-големият фестивал за градска култура и...

Проблемът с небинарния Немо не е в...

50 години по-късно всички знаем Waterloo и Abba, 3 дни...

Кобрата плаши Божинов

отпечатай новината

25.11.2013 16:15 | Видян 2774 пъти

Кобрата плаши Божинов

Боксьорът Кубрат Пулев се обадил на Валери Божинов с молба бившата му Николета да престане с нападките си срещу приятелката му Андреа. Боецът в тежка категория е приятел с футболиста, но въпреки това му казал да укроти съпругата си, защото фолкпевицата се дразнела от словесните атаки. Като цяло двамата спортисти не вземали присърце драмите на нежните си половинки и дори се смеели с глас на интригите, които плетели една срещу друга, пише България днес.

Новоизлюпената водеща Николета Лозанова не се сдържа и нападна в ефир бившата си най-добра приятелка Андреа. Плеймейтката използва първото си авторско интервю с фолкпевицата Цветелина Янева като повод да оплюе изгората на Кубрат Пулев, надявайки се да намери подкрепа в лицето на гостенката си.

"С Андреа не си говорим, но тя води някаква война с мен, явно й е скучно", беше само един от коментарите, които Николета си позволи да подхвърли по адрес на русата певица. И макар на няколко пъти НиЛо да заявяваше, че няма смисъл да обсъждат Андреа, тъй като въобще не е интересна, все пак водещата подсъзнателно насочваше разговора към пайнерката. Двете се скарали, след като чалгарката поискала Лозанова да се снима в неин клип без пари.
 
Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !