Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Лили Павлова с чанта за 6000 евро

отпечатай новината

27.11.2013 09:30 | Видян 2167 пъти

Лили Павлова с чанта за 6000 евро

Любимката на Бойко Борисов - бившата министърка на регионалното развитие Лили Павлова, удря целия роден елит в земята с избора си на луксозни аксесоари. Неотдавна пухкавата дама предизвика завистта на приятелките си, като се яви с чанта „Hermes Berkin" за зашеметяващите 6000 евро.

На дамско парти Павлова показа гордо новия аксесоар, признак за стил, класа и лукс. Шикозната чанта е в черен цвят с бял кант и се закопчава с дискретно катинарче, инкрустирано с малко диамантче.

Проучване на „Всеки ден" показва, че цените на тези чанти са между 4000 и 80 000 евро. Най-скъпите модели са с инкрустирани диаманти по тях. Любопитна подробност е, че освен неприлично дебел портфейл, за да се сдобиете с модния аксесоар, се изисква и търпение. За поръчката на някои модели „Бъркин" се чака цели две години.

Сред щастливките, които притежават по няколко екземпляра от чантата, са Парис Хилтън, Деми Мур, Джулия Робъртс и Кейти Холмс. У нас милионерската щерка Ели Гигова демонстрира безупречния си стил със същата марка в оранжев цвят преди година, закупена от централата на световната марка. Голям фен на „Бъркин" е и самата Виктория Бекъм, която има над 100 модела в различни цветове и вариации.

До световните звезди се нарежда и нашата пухкавелка. Диамантчето на закопчалката на чантата на Лили Павлова няма тези внушителни размери и е под половин карат, но грееше и предизвикваше завистта на дамите на масата. На дамското парти любимката на Бойко блесна и с нов костюм тип „Шанел", в класическия флирт на бяло и черно. Впитата дизайнерска одежда сякаш искаше да внуши илюзията на присъстващите дами, че ексминистърката не е вече с тяло на трупче, а истинска модна икона.

Как точно Лили Павлова успява да си купува толкова скъпи дрехи, бижута и чанти, обаче остава мистерия за обществеността, защото заплатата й като депутат е 2500 лева.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !