Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена Великова в страхотна форма след раждането

отпечатай новината

28.11.2013 12:45 | Видян 2898 пъти

Галена Великова в страхотна форма след раждането

Чаровницата изглеждаше толкова добре, че на много от зрителите им изглеждаше невероятно, че така скоро е родила.За успеха и добрата си форма Галена казва, че си ги е върнала много бързо. Съдийката от „Денсинг старс“ Галена Великова демонстрира шеметна форма пред камерите. 50 дни след като даде живот на дъщеря си, прекрасната майка се чувства отлично, пише Blife.

Скоро след раждането на дъщеря си Галена седна на съдийския стол в предаването „Dancing with the stars“ в Гърция. Брюнетката изглеждаше толкова добре, че на много от зрителите им изглеждаше невероятно, че така скоро е родила. За успеха и добрата си форма Галена казва, че си ги е върнала много бързо. „Не правех нищо, за да отслабна. Просто свалих част от килограмите при раждането, а другите изгубих от само себе си.

Фактът, че танцувам от години, също ми помогна.“, сподели Галена. Великова признава, че след като е родила работата вече не е водеща за нея. И й е изключително трудно да балансира между работата си като съдия и момиченцето си. „Чувствам се виновна, когато излизам от вкъщи и я оставям. При всяка пауза звъня по телефона, за да видя как е“, разказва още Галена в интервю за гръцкото издание protothema.gr.

Тя сподели, че малката е кръстена на баща си–Касия. А раждането я е накарало да погледне от друг ъгъл на живота. Галена споделя, че майчинството я е променило и гледа на света с други очи. Признава, че приоритетите й след раждането са доста различни, а това, което най-много й липсва откакто е станала майка е сънят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !