Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ева Тепавичарова минава под венчило

отпечатай новината

02.12.2013 12:45 | Видян 3805 пъти

Ева Тепавичарова минава под венчило

Актрисата от сериала на бтв Столичани в повече Ева Тепавичарова бе специален гост в предаването Търси се. Първата изненада за актрисата бе актьорът Руслан Мъйнов, нейният съпруг в сериала. Той я описа като една търсеща актриса, която е способна да изиграе всяка една роля. „Талантът й е неоспорим.

Лесно си паснахме и като хора, и като актьори”, казва Руслан. Ева разказа пред зрителите с какво се разсмиват по време на снимки и показа характерни жестове и физиономии, с които забавлява колегите си. В предаването бе показан и нейния приятел Жоро, с когото са заедно от 4 години. „За мен беше любов от пръв поглед. Тя е много силна жена, по-силна и от мен. Искам да се оженим и да станем родители”, призна любимия на Ева пред камерата на Търси се.

Актрисата разкри също, че е готова да стане майка за втори път. Зрителите научиха повече за Ева и от най-добрия й приятел, а именно сина й Борил, който се разбира изключително добре с мъжът до нея. Малкият описа майка си като забавна, много емоционална и изявяваща се като добра кулинарка. Ева направи своята откровена изповед за това как е преживяла раздялата с бащата на Борил и колко усилия са й били нужни, за да отгледа сама сина си.

Една от  забавните провокации, отправена към актрисата, автор на която бяха приятелките й от ученическите години, бе да демонстрира по неповторим начин колко добре може да имитира Лили Иванова. Водещите на предаването Меги и Нели срещнаха Ева и с най-близкия й приятел от акьорските среди, актрисата Касиел Ноа Ашер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !